top of page

Álom esküvő? Már nem az!


Ki ne álmodott volna egy jó sátoros, kappan sültes, házipálinkától gőzös lakodalom helyett egy "lakatlan", de legalábbis a „tágabb“ rokonságtól távol eső pálmafákkal és ragyogó homokkal csillanó kristálytiszta óceánnal körbevett szigeten tartott esküvőről.

Szerintem most többen teszik fel a kezüket, hogy na így ez lett volna a tökéletes és valóban álomszerű.

Tudnod kell, mára már ez sem a megvalósíthatatlan kategória, Számos külföldi ország közül válogathatunk manapság, Európában és világszerte is.

Azonban mi is a legjobb ebben a kategóriában?

Immáron sokadik éve, Seychelles szigeteket szavazták meg az első helyre, ha romantikus tengerparti esküvőről van szó.


Fotó: Susann Jonas
Seychelles ahol a szoknya is vizes lehet.

Magyarországon is van egy „specialista“, a Code of joy Group a Seychelles esküvők profi szervezője immáron 2016 óta ezt nyújtja a jelentkező boldog párok részére.

Pálmafák közt luxus körülmények mellett egy boldogító igen.

Fotó: Susann Jonas
Ahol elég ha csak ketten vagytok.

„Hú ez nagyon drága lehet?“

Azonban utána járva a dolgoknak, meglepődve tapasztaltam, hogy még a legegyszerűbb esküvő is drágább itthon, összehasonlítva egy Seychelli esküvővel, ahol a nászút és a szertartás egyben olcsóbb. A csapat garantálja, hogy az "álom" valóság legyen, hiszen minden adott a Seychelles - szigetek egy védett csendes öblében a trópusi természet közelében letisztult valóban a párra koncentráló szertartás már 1000 eurótól megrendelhető.

Mit lehet manapság elérni egy esküvő és lakodalom esetén magyarországi helyszínnel ennyi pénzből? (Nagyjából azt, hogy a szűk család megegyen egy pacalt valahol.)


Fotó: Susann Jonas
Smink és klissé a környezet.

Persze az is megoldható, ha nem a csend és a "kétszemélyes" magányban rendeződjenek párrá, de azért a hely adottsága mégis ezt diktálja.

Itt is, mint a többi esküvőn is a mennyasszony az első, így a Code of joy együttműködik nemzetközileg elismert, ékszer márkákkal, hazai és külföldi menyasszonyi ruha tervezőkkel, hogy a csoda ne csak a táj és a környezet legyen, hanem a főszereplő mennyasszony is.

Ez a lehetőség a leendő férjekre is áll, az ő speciális "trópusi" ceremónia szettjüket is egyedileg segítik kitalálni, bár gondlom, jobb lenne egy sima lenvászon outfit a boldogsághoz, de a küllem itt is fontos, még akkor is ha valóban izzasztó lesz.

A cég saját beuty teamet tart itthon, akik kérésre a menyasszonnyal a seychelli esküvő előtt találkozik, próba sminkkel, frizurával és adott esteben fotókkal ellátják a menyasszonyt, ezzel is garantálva, hogy amikor kinti szertartásra sor kerül a glam tökéletes legyen, semmi meglepetés ne érjen.


Fotó: Susann Jonas
Nekik ez jár!

A "végeredmény" sem száll el a friss szellővel, hiszen az egész programot kiváló fotós és videós örökíti meg, hogy aztán egy hosszú házasság múló évei során többször nézhessék végig életük egyik legboldogabb napját.

Itt valóban nem kell késő őszi vagy kora tavaszi tervezett esküvők esetén attól tartani, hogy az időjárás nem lesz kegyes. Az örök nyár várja a házasulandókat a sziget adta csodákkal.

Legjobb döntés azok számára is, akik egyben akarják az esküvőt és a nászútat is szervezni, hiszen a Code of joy ebben is segít. A szigeten megszervezi a programokat, hogy az ifjú pár a örök emlékekkel gyarapodjon legyen az bármilyen fakultatív program, búvárkodás, vagy csak szimpla henyélés a puha homokon a pálmák árnyékában.

Az elmúlt évek során egyre többen és többen választották a Seychelles-szigeteket esküvőjük vagy nászútjuk céljaként és ebben nincs különbség a hírességek vagy egyszerű földi "halandók" közt.


Fotó: Susann Jonas
Pálmafák közt mezítláb együtt.

Az ár fontos tényező, de gondoljunk bele egy nagyobb létszámú esküvő költségei is mindent beleszámolva sem lett kedvezőbb az évek során. A stressz, a rosszalló és kritizáló ismerősök, „Géza bácsi a pad alól ölelve az utolsó üres üveget“, és persze a tudat, hogy az esküvő ritkán szól a párról, inkább a násznépről, így aztán a egy trópusi csodakaland másképp fest, főleg ha belegondolunk hogy fejenként már 1 millió forinttól milyen lehet ez az életre szóló élmény.


Fotó: Susann Jonas
Keresd a képen a jóakaró rokonokat!

De ha épp nem esküvő a cég születésnapokat, legény és lánybúcsúkat, meglepetés partikat is szervez.

Akinek a bakancs listáján a méltán hires Seychelle szigetek fent van, nyugodt szívvel keresse

a Code of joy céget, ők pedig biztosítják a gondtalan napokat!

A fotókat nézve már indulnánk is és akár újra is házasodnánk.


Fotó: Susann Jonas
Futás! Irány az óceán.

Barátsággal;


Tibor

50 megtekintés1 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

1 comentário


Péter Demeter
Péter Demeter
11 de nov. de 2023

Olyannaira nem álom, hogy a múlt hónapban egy közszolgálatban nem épen versenyképes fizetésért dolgozó pár ismerősöm ugrott ki egy hétvégére. Nagyon sajnálták, hogy nem volt ott a család, de a szertartás utazássa, videóssal, fotóssal eggyütt ugyanannyiba került mint amit a megyeszékhelyen ahol laknak elkértek volna a fél órás szertartásért. Csak ez épen a Côte d'Azur volt....

Curtir
Post: Blog2 Post
bottom of page