top of page
TSL-kempinsky-196.jpg

EZ ITT A  TIBOR STÍLUS LAPJA

"A stílus a legegyszerűbb módja annak, hogy valami bonyolultat közöljünk másokkal."

(Jean Cocteau)

Rólam: Welcome

RÓLAM

1996 óta foglalkozom a média világával, azon belül is az értékesítés volt a szakterületem, nem csak munka, de oktatási szintjén is. 

Mégis, hogy lettem divat és stílustanácsadó? 

Egyrészt mert magam is szerettem a divatos öltözködést másrészt, azt vallom, hogy eladni első körben magunkat kell, a többi pedig jön magával. 2014 után kezdtem komolyan foglalkozni a férfiak divatvilágával, és felépítettem a #TSL márkát. 

Közösségi média segítségével, mára meghatározó szereplője vagyok a honi divat szakmának. Egyre többen és többen követik blogomat, és tetemes kedvelője van stílussal foglalkozó facebook oldalamnak. 

Kövess bátran olvass, és kérj tanácsot tőlem, ha bizonytalannak érzed magad. 

Barátsággal: Tibor 

Tibor bernart-17.jpg
Rólam: About
Rólam: Instagram

A STÍLUSOS FÉRFIAK ELKÖTELEZETT TÁMOGATÓJA

Power Belt Kft

Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik piacvezető hajtástechnikai, robottechnikai, gépépítő, illetve tömlő- és szerelvény alkatrészeket forgalmazó nagykereskedelmi vállalata!

Rólam: HTML Embed

Stílus és ...

Mindig nagy élmény egy fotózás, főleg annak, aki olyan mint én, nem modell, nem "influencer" a szó rossz értelmében. Amolyan mezei...

Zakót akarok, és most!

Beszterczey Judit írása Egész nap azon morfondírozom, milyen az igényes férfi számomra. Be kell vallanom magamnak, az ízléses férfi még...