Vélemények - Bejegyzések 

Olvasd el ki, mit mondott rólam és munkáimról. 

Major Péter

Menedzser / Vállalkozás

"Szevasz Tibi, már bocs, hogy rád írok, de nagyon király képeket raksz fel , és mindig újjak, nem is beszélve a szinekről. Gratulálok!!!!" #FB 

Faragó Mária

Marketing / Anya 

"Női divat kérdés, lehet?! Az Operába, bálba felvehet egy nő a fekete, hosszú, szinte mindent takaró báli ruhájához egy szintén fekete, kicsit vastagabb pántos szandálhoz harisnyát. Alapállásban szandálhoz nem illik a harisnya tudom, de mintha ez kicsit a báli öltözékeknél megváltozott volna? Válaszod előre is köszönöm. "

Kovács Géza

Kereskedelem / Vállalkozás

"Kedves Tibor! Önhöz hasonlóan én is érdeklődöm a stílusos férfiöltözködés iránt, már kb. másfél éve elkezdtem a ruhatáramat átalakítani. Most jutottam el oda, hogy első komoly, varratott (bespoke) öltönyömet megrendelhessem. Az első bevetés az esküvőm lesz, de utána is szeretném rendszeresen használni, mert közben olyan állást kaptam, ahol időnként komoly, külföldi partnerekkel kell tárgyalnom.
."

Molnár László

Menedzser / Vállalkozás

"Kedves Tibor, Először is szeretnék gratulálni az írásaihoz és a stílustanácsokhoz. Bevallom, már régóta foglalkoztat a divat, ám nyáron szántam el magam az első jelentős lépésre. Zakó, nadrág, ing, nyakkendő..."

Nagy Katalin

HR / Tanácsadó 

"Kedves Tibor! Ezt a képet azért küldöm el Önnek, hogy lássa micsoda stílusformáló ereje van az Ön által közzétett fotóknak, ajánlásoknak. 7 évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, hogy a párom karkötőt vegyen fel. Most pedig már a harmadikat keressük smile hangulatjel! Köszönöm Önnek!  "

Média és egyéb megjelenéseim. 

Jakupcsek Plusz Atv 2018.09.20.
Jakupcsek Plusz Atv 2018.09.20.