top of page
Szerző képeUgodiTibor

Stílus és ...

Frissítve: 2023. okt. 10.

Mindig nagy élmény egy fotózás, főleg annak, aki olyan mint én, nem modell, nem "influencer" a szó rossz értelmében. Amolyan mezei stílustanácsadó és átlag férfi átlagos alkattal vagy még az alatt.

A gép kattog, a profi fotós instruál és te meg próbálod a legjobb képed mutatni. Az viszont valóban inspiráló, ha a környezeted is valami olyant tesz hozzá, amit a stílusoddal üzenni szerettél volna. Erre adott lehetőséget a Serabed Store budapesti üzlete Óbuda Csillaghegyhez közeli részén.


Az ágyak és szófák közt

Nem rossz ha tudod, hogy ehhez a környezethez mit érdemes fotós szemmel felvenni, hogy jól mutass a képeken és lehetőleg legyél a majdani nézők, olvasók számára is inspiratív.

Így jött számomra az ötlet, hogy ide egy kék kétrészes, de mellénnyel kombinálható és egy duplasoros öltöny lesz tökéletes talán.


Micsoda színek és formák a kényelem jegyében


Az első kétrészes az egységes minták jegyében, anyagában rácsmintás és hozzá az ing és a kék nyakkendő is természetesen követte ezt a vonalat.


A kedvenc cipőm és természetesen a vidám zokni


Következő lépés a duplasoros szintén rácsmintás, de már vastagabb így melegebb tweed öltöny, a Hockertytől. Itt kissé arisztokratikusabb lett az összhang, nem véletlenül és szándékosan. Alkalmazva a nyaksálat, ami egyedi kézi festéssel készült Melegh Andrea selyemfestő műhelyéből.


A duplasoros tweed

Nagy viták zajlanak, na jó ez túlzás, hogy annyira nagyok lennének, hogy a duplasoros öltöny esetén illik e begombolva hagyni az alsó gombot is főleg ülő helyzetben. Én ravaszul eldöntöttem, hogy nem nyitom ki az alsót sem.

Az persze lehet, hogy most ezért is kapok, de szerintem a kőtáblákba nem lett bevésve.



Kinyitva


Egy biztos, hogy kigombolni, csak akkor szabad, ha már le vagy kivetkőzünk magunkból. Az öltözködési illem ezt követeli meg tőlünk még akkor is ha ezt másképp látjuk valahol.


Károly után szabadon


A végén az ágy is "képbe" került. Ezzel köszönve a helyet biztosító Serabed Stornak és a "világ" legjobb fotósának Susann Jonasnak a remek délelőttöt.





Barátsággal;


Tibor



55 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

ความคิดเห็น


Post: Blog2 Post
bottom of page