top of page
Szerző képeUgodiTibor

Miért a 15 éves Hockerty ?

Frissítve: 2023. okt. 31.


Hockerty öltöny


A címben szereplő kérés számomra már másfél éve nem kérdés. A Hockerty azért, mert nagyon egyszerűen és gyorsan oldja meg a méretes és egyedi öltözködés problémáját úgy, hogy közben ár - érték tekintetében verhetetlen. https://www.hockerty.com/en/

Anyagok és minták szédületes választéka, még azok számára is, akik kedvelik a harsányabb dolgokat. Arról nem is beszélve, hogy szinte faék egyszerűséggel lehet az online tervezőt használni, még azoknak is, akik nem beszélnek nyelveket. Amúgy erre ott van a Google fordító is.

A magasság, suly és egyéb adottságok itt nem problémák, mert te állítod be a tervezővel.


Az oldal felépítése is mindenben az ügyfél gondolkodását segíti, a magyarázó videós tartalom pedig mutatja, hogy tudsz mindent lemérni, amit le kell. Az új fejlesztés pedig már szinte a súly, magasság alapján majdnem tökéletes mérteket állít be a ruházat esetén.


Zoli háromrészes Hockerty öltönyben

Zoli döntése a Hockerty mellet szólt


Sokan féltek, félnek az online méretes ruhák, cipők rendelésétől főleg, ha azt előre ki is kell fizeni, de ebben a Hockerty ad egy nagy visszatérítési lehetőséget is. Illetve, ha nem pontos a mérés "elmérés" lenne, a helyi szabóság száláját kifizetik az ügyfél számára, ha igazítani kell.


Hockerty ciők

Cipők minden formában és minőségben, legyen az derby, oxford, monk, magasszárú boots, sneaker elegáns vagy sima hétköznapi. Csupán a fantázia és a természetesen a pénztárca szabhat határt, mert a felsőrésztől a fűző lyuk és a cipőtalpig minden tervezhető, alakítható. Itt tényleg nem gond, ha túl nagy vagy épp túl kicsi a lábad. A bőr felsőrész keverés a textillel, ahogy az én fotómon is látható, de a különféle mintázatok is ott vannak az online felületen.


Dupla gombolás és tweed anyag

Az idén 15 éves Hockety nyár óta már a legfelső igényeket is kiszolgálja az új anyagkínálatával, ahol a Loro Piana, Guabello, Vitale Barberis Canonico is ott van. A tweed anyagok angol gyapjúból.

Az öltönyök mellet a teljes outfit tervezhető , ing, kabát, de még chino nadrág is.

Tuxedo ha az alkalom kívánja szintén ott van ahol annak lennie kell. Nem lehet akadály amennyiben egy nagyon elegáns esküvői szettet szeretnél, akár extra mintázatú anyagból.


A "háttérember" ott van

Ne feledd, ha mégis bizonytalan vagy akkor én itt vagyok, Budapesten vagy online mód, de a stílustanácsadás rendelkezésedre áll.

A legjobb megoldásokat közösen tudjuk elérni, hogy azzal ne hibázz és még kedvezményt is kapsz, nálam ha Hockertyben gondolkodnál.

Keress bátran, nem fáj egy konzultáció. ugodi.tibor@tiborstiluslapja.com


Most év végéig a Hockerty stílustanácsadás csupán 35 000FT / két óra személyesen és online.

A Hockerty online oldalán minden vásárlás alkalmával a TIBOR kód használata esetén 10% kedvezmény jön le a végső fizetendő árból.



A fotók gyönyörű kidolgozását köszönöm Susann Jonasnak!


Barátsággal;


Tibor



177 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page