top of page
Szerző képeUgodiTibor

Balance kell az életben is!


Utolsó simítások


Most bizonyára sokan vannak, akiknek hasonló mód van ideje elgondolkodni azon, hogyha elmúlik felőlünk a bajok sora, hogyan kezdjük újra és kezdhetjük-e onnan és úgy, ahogy azt abbahagytuk. Balansz kell, egyensúly az életben is. Amikor ezt a bejegyzést írom túl vagyok egy nagyon kellemes beszélgetésen, ami számomra meglepő volt.


Egy a számos Balance üzlet közül


A Balance magyar férfi ruházati márka tulajdonosával egy kávé mellett jöttem rá arra, hogy lehet néha "nem jön le" az pontosan, amit közvetíteni akarok.

Én az átlag férfiak lehet, hogy nem átlagos, de annál "földhözragadtabb" stílus-tanácsadója szeretnék lenni. Ami azt illeti, amikor Csaba azt mondta, hogy nem gondolta volna, hogy én szívesen foglalkoznék olyan üzlettel, mint a Balance, mert nem felső kategóriás márka, tényleg kivert a víz.

Egyrészt mert az, amiket az üzleteik kínálatában láttam már elég régóta követve őket, nem ezt mutatja, másrészt úgy gondolom, hogyha én lennék egy ilyen férfiruházati üzlethálózat tulajdonosa, nem minősíteném ennyire szerényre a saját portékám.

Lehetne büszkébb is!


A kínálat bősége


Sem anyagában, sem árában nem lehet kifogása senkinek, hiszen valóban megállja a helyét a hazai versenyben lévő nemzetközi brandekkel szemben is a Balance.

Nincs mit szégyellni! A kínálatában színek és a modellek ott vannak az első helyen. Ezzel persze nem azt mondom, hogy bespoke vagy meade to measure szabóságok nem kínálnak náluk egyedibb megoldásokat, de a konfekció, avagy a modern nevén "fast fashion" üzletágban vezető helyük vitathatatlan lehet.


A minőségre nem lehet panasz


Azt szoktam mondani, hogy akik belépő szintre szeretnének jutni a stílusos öltözködés területén, márpedig nagyon sokan még ott sem tartanak (sajnos még mindig többen) nyugodtan választhatják bármelyik Balance üzletet.

A laza casual farmer, chino ing és zakó kombinációtól, a szigorúbb öltönyös megjelenésig minden megtalálható. A YouTube csatornámon ott a bemutatkozó videó, amit Imre barátommal még a "karantén tavasz" beköszönte előtt vettünk fel, szerintem elég szép képet ad a budapesti Arkád üzletházban lévő szalonról.


Lábra való is van szép számmal


A bejegyzésben ezért gondoltam, hogy talán sokan lesznek azok a fiatal férfiak is, akik tavaszt érezve "igába" nem rabigába hajtják fejüket, vagyis durvábban fogalmazva megházasodnak, így a boldog pillanatokra elegáns külsőt a Balance adhat számukra is.

Érdemes tehát inspirálódni a három részes öltönyökből, vagy szép ceremónia mellénnyel mindezt megbolondítani. A cipő, öv és a díszzsebkendő sem lehet gond, mert minden megtalálható egy helyen. A saját márkás ingek sem hagyják cserben a csinosodni kívánó urakat. Javaslom addig is a webshopot is. Balance azaz egyensúly, ami kell az életünkben is, és én azt kívánom minél hamarabb érjük ismét.

Barátsággal;

Tibor



Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page