top of page

Az új magyar divatmárka; Fata Morgana Fashion


1, 2, 3 és start!


Valamikor tavaly jött egy személyes megkeresés, hogyha időm és energiám engedi, nézzek szét egy új magyar divatmárka bemutatóján. Én igazából nagyon szkeptikus ember vagyok, lehet determinál a bak csillagjegyem, de leginkább az, hogy "láttam én már sok csodát", így nem voltam megmondva az "őszintét" lelkes .

Azután jött a kellemes meglepetés, hogy a Fata Morgana Fashion férfiakra is gondolt, és számukra is egy igazán izgalmas, de mégis viselhető kollekciót mutatott be. Fontos kiemelni, hogy a kollekció azokra a férfiakra gondolt, akik nem a kifutók világából szeretnének öltözködni, de mégis valamilyen egyedi megjelenésre vágynak.

A márka anyaghasználata kiemelkedő és persze vele együtt a kidolgozás is professzionálisra sikeredett. Ez az egység pedig sikerre van ítélve!


Gyönyörű színek és harmóniák


A teljes kollekció tartalmazza az ingeket, zakókat, öltönyöket, de egyedi megjelenésre gondlova extra eleganciát biztosító outfitet is. A méretezés esetén nem csak a klasszikus modell alaktokra gondoltak, így széles méret kínálattal jelentek meg.

A szettek vagy egy - egy darab, Budapest belvárosában, illetve a webshopon érhetők el; https://fatamorganafashion.com/ .


Tavaszi - nyári kollekció


Úgy gondoltam mindezek után, hogy kell egy személyes beszélgetés a brand megálmodójával és tulajdonosával, a belső építészetből ismert Ördög Alízzal.

Mesélje el ő, hogy jutott el a tervezőasztaltól a megvalósulásig a "divat délibábja" a Fata Morgana Fashion.


Video: (1080.hu Médiaműhely)



Barátsággal;


Tibor

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
Post: Blog2 Post
bottom of page