Vlogra fel, avagy több mozgókép a T.S.L blogon.

2019.01.25

  2019 a videó éve lesz. Azt szeretném, hogy ne csak a buta írások, és frenetikus fotósorozatok szintjén, de az évről évre el - le induló, majd megrekedő YouTube csatornán is láthassatok. Ehhez viszont az kell, hogyha tehetitek és persze nem tolakodó a kérés, iratkozzatok fel a csatornámra, ahol már egy ideje fut egy kis játék is, melynek a lényegét az alábbi videóban foglaltam össze. 

A lényeg tehát egyszerű, legyél te az 500. feliratkozó és ajándékot kapsz. És itt most megfejelem mindezt azzal, hogy az 501. feliratkozó kap egy személyre szabott stílus tanácsadással egybekötött "personalshoppingot" is. Vagyis elmegyek vele és jól "megruházom". Micsoda kecsegtető ajánlat! 

Ihatunk egy kávét is ... belefér! Fotó: Galló Fotó
Ihatunk egy kávét is ... belefér! Fotó: Galló Fotó

Légy (nem darázs!) te az 500. vagy az 501. és elmegyünk közösen egy remek helyre és kiválasztjuk, hogy mire verd el a keservesen összekuporgatott pénzed, hogy aztán te legyél a legelegánsabb ott ahol csak akarsz.

Nem hagylak az út szélén ... !
Nem hagylak az út szélén ... !

Gyertek, és én ígérem, minden héten lesz öt perc kávészünet arra, hogy YouTube-n is megbeszéljük, mi a ciki, mi a menő, mit miért kell felvenni, levenni, átvenni. Azt is ígérhetem, hogy nem lesz olyan öt perc, amit megszakít reklám, vagy felugró kis "most vegyél pontencia növelőt mert olcsó" banner, mindemellett pedig a megszokott Tibor Stílusban nyomom a luxus mentes divat diskurzust. Így oké?

Barátsággal;

Tibor