Tudom mit vettél fel az idén tavasszal!

2018.02.16

    Már unom a telet, pedig, ha jól belegondolok nem is volt igazi tél. Mondjuk nekem speciel egy hétre korlátozva is bőven elegendő lenne. Úgy karácsony és újév között, de akkor is, csak a hangulat végett. Az egész kabátos, melegen rétegesen öltözködést ezzel le is tudva. Ahogy a világ alakul, lehet még benne részem, mert a globális felmelegedés hatása már azzal is érezhető, hogy igazából egyfajta elnyúlt novemberré vált a január és a február. Most úgy érzem magam, mint az angol, aki túl sokat, és sokáig tud értekezni az időjárás alakulásáról. A téma jó, csak szerfelett unalmas. Helyette jöjjön egy pár "cucc" amiről azt gondlom, hogy tudom ebben fogsz lejteni, ha a madarak csicsergésétől lesz hangos minden, és a lányok lengébb textilben lengedeznek majd. Már csak ezért is jöhetne végre a tavasz!

    Azt is írhatnám, hogy valóban elfoglalták a németek divatcégét az olaszok, és még a Digel is igazodott a "Pitti pávák" szettjeihez. Ennek én bizony igazán örülök, és arra gondolok, hogy mekkora ugrás ez, ahhoz képest, hogy egykor azon ment a fejnek a törése, hogy hasonló rácsmintás zakókat honnan lehetne beújítani. Jelzem az ingek esetében a virág minta is erre a vonalra utal. Láss csoda, és imáim meghallgatásra leltek, és az idei tavaszra nálunk is elérhető "talján föld" trendje.

  Szólni kell a kételkedőknek is, hogy az anyagok területén sem adta alább a cég, és nem az extra áramot termelő műszál használata jellemzi őket. Minőségi szövetek, és ha műszál, akkor a Digel finom dzsörzé megoldás híve. Már szinte megszokott tőlük. 

   Azok, akik a harsányabb megoldások kedvelői nem maradnak szettek nélkül, de nem választási kampányígéret az sem, hogy a szolidabb outfit hívei sem lesznek az "útszélen" felejtve. A színek területén maradva a tavalyi trendnél, a föld hatás érvényesül, a kék minden árnyalata, és a fehértől a világos barnáig szinte minden megtalálható lesz. Vonalvezetés tekintetében, a rövidített és hosszított fazon mellett, a slim, a modern fit és a teltebbek regaular fit megoldásai is megtalálhatók. Az érdekesség, hogy a zakók a slim fit világ esetén is, átmentek a szélesebb rever felé. A tavaly megjelent mellény trend pedig elhatalmasodott, ami nem akkora baj. 

  Persze nem titkolt, hogy ez a kollekció nem a "fastfashion" áraihoz szokott vevőknek készültek, de nem is az elborult "márka cédula" függők elérhetetlen szintje. Itt helyén van az, aminek a helyén kell lennie, vagyis ár, érték arány minden szempontból oké. Aki nem hiszi, majd meglátja. A szövegelésem közt, úgyis jobban mutattak a képek és modellek.

 2018 -ban sem marad el, a tavaly már elindított cipő kollekciót is. Új modellek jeletek meg, a fiatal kevésbé konzervatív vevők részére is, de azok sem kapnak zsákbamacskát, akik igény szintje magasabban és szolidabb területeken található. Nincs mese, a Digel, tetőtől a talpadig akar téged; felöltöztetni. Ha hagyod! Szerintem, hagyd! A Budapesti Digel Storeban pedig össze is futhatunk, ha úgy gondolod, hogy kellene a segítség, mert nem tudsz dönteni. A cím : Budapest, Október 6. u. 3. Én sem nagyon tudtam.

Barátsággal : Tibor