Tisztaság fél egész/ség!

2017.02.01

Sokat tűnődtem azon, hogy a TSL írjon abban a témában, ami egyébként tök mindennapos dolog, és nem kellene külön figyelmet szentelni ennek. Meg aztán ott van, hogy nem vagyok az Igényesférfi.hu oldal, aminek nagy tisztelője, és olvasója vagyok, mert a hétköznapi elegancia mellé már sok lenne, ha én is azzal üldözném a közönségem, hogy mit és, hogy tegyen annak érdekében, hogy a tudatos élete meglegyen, és korai halálával ne okozzon ezért örömet irigyei számára. Egyszóval az életstílus tematika egy csöppet távol áll tőlem, nem mintha csak kemény férfiként, pálinkán és zsírszalonnán tengetném életem, és közben a szivar mellé még egy - egy mezítlábas "tüdőropit" is elropogtatnék csak úgy séróból. Igen azért figyelek magamra is, mert negyven felett minden nap egy ajándék, főleg mert tudom, hogy ezt az ajándékot nem csak magamnak adom. A bevezető hosszúra nyúlt, de ez csupán az indoklás miatt lett ilyen. Mert ugye nem csak a ruha teszi az embert, hanem ott van a sok - sok tisztálkodási szer, meg arckrém, és még nem beszéltem a különféle "zselékről" sem... Mondjuk, azokról nem is fogok, mert az oldal nem váltott nevet még! ( EroszTSL

Javában tartott az előző év vége, és egymáson esetek át az emberek, hogy karácsonyi ajándékot vegyenek, amikor a le'Gent cég alapítója megkeresett, és azt javasolta, hogy te Tibor, olvasom azt a sok hülyeséget amit a nadrág szárakról, meg a zakó gombolásának technikájáról írogatsz, de közben nem látom, hogy a testi higiénia fontosságát megemlítenéd. Hoppácska, azért itt volt egy kis csúsztatás, mert van az, amikor már engem is kiborít, hogy a velem szembe jövők serege, olyan szagot húz maga után, hogy a fejem verem bele. Ennek hangot is adok, sőt! Azért viszont bevallom férfiasan, hogy amiről én úgy gondolom, egyszerűen természetnél fogott dolog, nem kell írnom. Ez pedig a reggeli és esti fürdés, zuhanyzás, hajmosás stb. A Kis vakond is tudta, amikor megállt az élet az erdőben, hogy előbb - utóbb baj lesz, ha nem fürdenek, és csak döglenek a tv- előtt. Pedig ő még a "szocialista" társadalom hű földalatti munkása volt. Szavam ne felejtsem, promóciós céllal kaptam egy szépen csomagolt organikus "szépítészeti" szettet, és hozzá sok jókívánságot a le'Gent cégtől.

Három dolog volt a "zsákban". A, egy haj és testápoló fürdőszer, amolyan organikus anyagokból, amit ha most leírnék, nehéz lenne a további gondolatok sorát vinni. Az illat és a hatása pont az, amit én egy ilyen sampon+tusfürdő elegytől elvártam. "A hajam csillogóbb és fényesebb lett, mint valaha..." Oké, ez reklám duma, tehát inkább a tutit. A használata után tényleg volt különbség a hagyományos eddig általam a boltban szerzett sampon, és tusfürdőtől eltérően. Jobb és valóban kellemesebb érzés. A termék pont annyira jó, és elegendő, hogy a napi két alkalom, amikor használtam a hónap végéig kitartott. írhatnám, hogy csodás fiatalodás lett, de akkor nem lennék őszinte, viszont az biztos, hogy van valami egészen üdítő benne. 

A második cucc, egy borotválkozás előtti és utáni Elixír. Mivel az utóbbi időben a borotva helyett, előnybe részesítem a borostát, a borotválkozás utáni állapotot egyszer tudtam kihasználni, de tény és való, hogy kellemes és hűsítő hatása volt, nem beszélve arról, hogy a bőröm miden borotválkozás után kiszárad, és ez sok esetben nagyon rossz érzés. Láss csodát a hidratáció áldásos hatásának, amit az Elixír tartalmazott, ez megszűnt. Itt is van minden földi jó az összetevőkben, de erről inkább a le'Gent oldalán (katt) olvassatok utána, mert ha én írom le a boszorkányság vádja is utolér, ami egyébként a férfiakra is vonatkozott, de hála Könyves Kálmánnak mára már csak lappangva van jelen egy - egy háziorvosi váróban. ( ha érted mire gondolok ... )  

A harmadik dolog, az, amiben én soha nem hittem addig, amíg nem lettem negyven, aztán azt elhagyva sitty-sutty negyvenöt, a ráncok. Nem a zakón, az ingen, nem ott. Az arcomon. Tudom, most jön az a duma, hogy a pasikat még a ráncok is "sármosítják". Igen, van az is. Viszont gondoljunk csak bele, hány és hány átmulatott esete után voltunk úgy a tükör előtt (peresze oda is el kellett valahogy jutni ... ) , hogy "öcsém ez én vagyok", vagy a Császár a Csillagok Háborújából miután az erő gonosz oldala végkép megszállta. Az is érv, hogy csak a csajom az, aki a tükör előtt vizsgálgatja a szarkalábakat, majd sírógörcsben tör ki, hogy már kettővel lett több, és ez is miattad van, mert megkeseríted az életét. Helló, halló ez azért nem ér, mert amilyen a "fogadj isten", olyan az "adjon isten" is. Mi sem csak a tömény és egyéb ügyek miatt leszünk "sármosan" gyűrött arcúak. A lényeg, hogy mi férfiak is megérdemeljük, hogy legyen egy szer a kezünkben, ami segít. A le'Gent "ráncfelvarró" krém terméke erre jó. Sokat nem kell vacakolnunk, és nem leszünk még ettől a piperkőc seregek tábornokai, pont arra jó, hogy gyorsan a csomagolás segítségével a kezünkre nyomva azokra a helyekre kenjük, fel ahova kell. (Nem, nem oda, és nem vasalásról írok, az a Berki ... )  

Zárva a bejegyzést, én nem csalódtam, és azt gondolom te sem csalódnál, ha kipróbálnád ezeket a dolgokat. A stílushoz az is szorosan hozzá tartozik, ha a bőröd és közben a lelked is rendben van, az "outfited", és a töbi dolog is jobban áll ( áll ...). Közben meg a párod is azt gondolja, hogy valami megint jobb lett, már a külsőd tekintetében, ( is ) aztán meg a belső érték jön ezáltal. "Belbecs, és kűlcsíny ... "   A le'Gent termékei itt tekinthetőek meg, ( katt és shop, és ne feled a kuppon kódod: TSLstyle01) és persze vásárolhatók meg, a szállítás és egyéb ügyek az oldalukon, nyomon követhetőek. Én amolyan Tiboros tempóban ennyit tudtam, hozzá illetve el venni belőle. A többi rajtad múlik. 

Barátsággal: Tibor