Repkednek a százalékok!

2018.01.06

   Elérkezett a január, és vele együtt a nagy le/ki/vég árusítások a különböző áruházakban és ruházati szalonokban. Vele együtt a vad őrjöngő hordák jönnek, akik mit sem törődve azzal mi van a címke mögött egymás hajába, és egyéb testrészébe marva kapkodják ki a cuccost egymás kezéből, jobb esetben sérülés mentesen. Arra gondoltam, megelőzve a bajt, most azt mutatnám be, mi az, ami hasznos és jó ebben az év elei őrületben. Vagyis mit vegyen a férfi, ha már harcol érte. Kard ki kard, illetve pénztárca! Nézzük csak! 

  Vegyél téli cipőt, de olyant, amit aztán jövő télen is hordanál. Mert a divat múlandó, de a stílus örök. Ezt a mondást ne feledd, ha a cipőválasztás a kérdés. A klasszikus darabok soha nem mennek ki a divatból, maximum egy év csúszással jönnek ismét vissza. Lásd a formákat és a felsőrészt. Mi változott évek óta? Szinte semmi. 

  Vegyél kabátot, mert a tél még januárral nem ért véget, a medvék úgyis alszanak, nekik meg alapból jár a bunda, te pedig fázni fogsz. Válassz most azok közül, amit karácsony előtt még horror áron akartak rád erőszakolni, de mivel a sok hasonszőrű, nyakkendőt és padlóvázát vett, mint hasznos ajándékot, rajtuk maradt, tehát most eljött a TE időd. A kabát pedig megint csak hosszútávú jó befektetés, nem úgy, mint a Bitcoin. Ásol, ásol aztán csak a villanyóra pörög, a processzor mellett. 

  Vegyél zakót is, főleg olyant, amit még kora tavasszal is hordhatsz az utcán kabát helyett. Mert az vastagabb zakók ezt a célt is szolgálják. A zakót lehet kiegészítővel stílusosan hordani. Sál, sapka, alatta garbó, vagy vastagabb farmer ing. Én mondja? Naná! 

Steppelt béléses zakó, jövőre sem megy ki a divatból, sőt a garbó ismét reneszánszát éli. A pulóver a zakó alatt nem szentségtörés, de inkább a lezser viselet része. 

Vegyél kiegészítőket, kesztyűt, karkötőt, díszzsebkendőt, zoknit. Meg mély levegőt, ha még bírod, és mellé pedig az IMF sem árt, ha merül a kassza. 

   Mit ne vegyél? Szerintem haszontalan dolgokat, amelyekre soha a büdös életben nem lesz szükséged, mert most szinte ingyen adják, ne vedd meg. Tudom kecsegtető az online 60%, amire nem jön rá a szállítási költség sem, de aztán ott a doboz, és marad az unott érzés. Nem beszélve arról, hogy kevéssé fog fájni a hó végén, és gardróbodban pedig csak a helyet foglalná. 

Tudjátok én veletek vagyok a facebook -on, az instagram oldalon, és a twitteren, is ha kérdés, ha bánat, vagy a cipőd nyom! Írj és ha tudok, válaszolok. Most viszont irány mert lehet te leszel az első, aki elviszed az orrom elől a legjobb darabokat. Azért pedig én is haragszom! 

Barátsággal: Tibor