Öveket bekapcsolni!

2019.01.29
Övekről is!
Övekről is!

  Az igazság az, ha egy átlagos férfit megkérdeznénk arról, hogy mennyit költ arra, hogy a nadrágját tartsa valami, vagy egyáltalán mennyi időt foglalkozik azzal, hogy milyen öv keríti körbe szépen domborodó derekát, hát lenne nagy csodálkozás a válaszok hallatán. Sajnos ez a téma, legalább annyira elhanyagolt, mint az, hogy az ingeket mennyi idő után kellene leváltani, ha már "agyonhordottá" vállnak. 

Ez bőr, bárki mást állít az nem mond igazat.
Ez bőr, bárki mást állít az nem mond igazat.

  Engem az is felháborított, amikor azt hallottam, hogy az egyik kedvelt stílus blogger - vlogger úgy értékelte az automata övek kérdéséről való megnyilatkozást, hogy az számára nem releváns. Ó, te szent stílus! Persze értem én, hogy a relevancia ott kezdődne, hogy a bőrből készült bármi, csakis kézzel készült és extra minőség legyen, de azért szerintem, ha ott tartunk, hogy végre váltson övet, mert a régi töredezett és a lyukak rajta szinte már inkább hasadékok, jobb, ha inkább foglalkozunk vele, mint azon meditálunk, hogy ez releváns a stílusunk szempontjából, vagy sem. Avagy tegyük félre a hatalmassá vált "stílus egónkat" bespoke mániánk, és hajoljunk le a "pórnép" közé is. Mert több alkalommal fejtettem ki, hogy a probléma nem azokkal van, akit érdekel a téma, hanem azokkal, akik rá sem hederítenek.

  A következő kis videó erről a nagyon lényeges problémáról rántja le a leplet, és mutat utat, hogy miként lehet lazán, és jelzem igen is stílusosan övet váltani. Mert tudjuk; "Egyszerűen, stílusosan." Kedvet kaptál az övekre, úgy a videóban látható termékeket 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg, ha használod a TSL10 kupon kódot itt: https://budapestbelt.com/

Iratkozz fel a Tibor Stílus Lapja YouTube csatornára, és nézz még több rövid, de reklámmentes rövid videót arról, hogy botladozom a divat világában. Fellengzősség, és egyéb klisék nélkül.

Barátsággal;

Tibor