Nekünk ennyi jutott!

2019.11.08

  Sokszor mondjuk; A tanú című filmre asszociálva, hogy kicsit sárga, kicsit savanyú, de mienk, a magyar narancs, ami ugye a citrom. Na én pont így vagyok a #aBerki jelenséggel. Kicsit sem stílusos, kicsit sem elegáns, kicsit sem egyedi; de legalább a mienk.

Mondhatnátok, irigy vagyok a sikereire, hogy velem ellentétben számos és számtalan influencer megállapodással büszkélkedhet, és ráadásul (részt)vesztett, egy számára nem annyira szoros eredményt hozó, - mint az a nadrág, amit visel sokszor - főpolgi választáson. Várt e valaki mást? Nem hinném, de szurkoltak neki.

A mi kis motorosaink ...
A mi kis motorosaink ...

 A jelenség tovább él, és ha már nem is megy a Sláger Tv-ben nagy dirrel - durral beharangozott ŰBerkirály , (jajajj a cím is mekkora), de ő tovább tolja a kontentet a közösségi média felületein, nagyjából ezekkel a mondatokkal; " Ma már nincs tükör az új házunkban, mert korábban amikor indulás előtt belenéztem mindig elájultam magamtól ... " LOL. 

Hogyan pukkasszunk polgárokat kézikönyv lapjairól lopva.
Hogyan pukkasszunk polgárokat kézikönyv lapjairól lopva.

  Ő a mi kis savanyú, kellemetlen, de "valódi"  Gianluca Vacchi replikánk. Ide jutottunk, slussz -passz. Azért zárójelben megjegyezném, hogy #aBerik esetében alapból "nagy arc" effektust, eltérve Vacchi oldalán csakis a képi tartalomban láthatjuk, mert ő szövegben nem ájul el magától, sőt mi több akár még valódi inspirációt is adhat azok számára, akik erre rá vannak szorulva, holott legalább annyian megosztó személy nálunk is, mint #aBerik. Megoszt, mert viselkedése nem a korának pasiajaihoz mérhető, de jegyezzük meg azt is, hogy teste és stílusa sem átlagos ötvenes. A két utolsó jelző csakis pozitív megítélés alá esik részemről. Szeretném, ha a hasonló korban baktató férfitársadalom feleennyire figyelne a megjelenésére. Tényleg jó, hogy már nem vesz körbe bennünket a komor vasfüggöny, és látható mindenki számára, hogy így is lehet, és nem csak a hazai silány másolat van. Az anyagiak persze, hogy dominálnak, mert ő ebben nem érez szükséget, de szerintem nem minden csak a pénz kérdése. Nézd csak meg #aBerki-t, neki is van mit (vagyis úgy tesz) aprítania a proteinben gazdag reggelijébe, azt mégis csak egy utánzatra futotta nekünk ebből a sokból. Mármint polgárpukkasztó utánzatra. Beletéve a nagy arcot, a számára ideális test, és stílust, értve itt az öltözködését. A többségnek pedig ez is bőven elég a napi celebbetevőjéhez. (Kinek meg épp, hogy sok!) 

  Nem akarom az amúgy érdektelen tematikát tovább tolni, csupán ez jutott eszembe és ki kívánkozott, a festékes vödrök között töltött(felújítás alatt a ház) home office óráimban, hogy a stílus maga az ember és persze vannak embertelenek is. #aBerki

Barátsággal;

Tibor