Le ne maradj!!!

2018.01.26

   A fránya arcos könyv (facebook), a mindenki kedvence az, aki azt állítja, hogy csakis az "áll hírek" terjedése miatt, végett és egyébként is, hogy többet lásd egykori barátod, aki közben szekta tag lett és napi bölcseleteket nyom ki az webéterbe, nagyot lép a közeljövőben. Ez lehetne akár jó is, de nem lesz az, mert nagy valószínűséggel le fogsz maradni a szektás-napfényevős-hetiima megosztások miatt, a kedvenc oldalaid - közte a TSL - oldal által közzé tett írásokról, és képes posztokról. Amennyiben ezt szeretnéd elkerülni, most pár instrukcióval szolgálnék.

Első!

  Itt a képen látható módon kell eljárnod, és beállítanod a kedvencek előre sorolása végett a Tibor Stíluslapja oldalt. Két kattintás és meg is vagy. Ezt mobilon is hasonlóképp kell meglépned feltéve, ha szeretnéd látni ezt a kedves kesztyűs kezű arcot. 

Második.

  Itt a "beállítások" menünél, a hírfolyam beállítást kell megnyitni, és ott egy kicsi keresés után, a Tibor Stíluslapja oldal mellé, egy kék csillagot belőni. Ez azt jelenti, mint az első, de nem annyira macerás a beállítása. 

Harmadik.

   Nem felejted el, hogy van ez:  www.tiborstiluslapja.com és ez; tiborstiluslapja.reblog.hu az oldal, ahol szintén ott van a link amin elérheted kedvenc stílus bloggered oldalát. Facebook oldalt is!!! 

Negyedik.

Itt az instagram ahol szintén követhető a napi stílus áldás. Ámen! 

Ötödik.

Pinterets, ha már teljesen függő vagy, de ami jó, hogy innen is eljuthatsz az oldalakhoz.

  Köszönöm, ha legalább az első kettő lépést megteszed, és ezzel is együttesen érjük el, hogy stílusosabb legyen hazánk férfi népessége, vagy legalább mi nem maradunk le semmiről ami divat és elegancia. Bejegyzés alatt, most tényleg jó ha megnyomod az osztom gombot, hogy többen tudjanak róla. 

Barátsággal, és most nagy köszönettel is : Tibor