Hazabeszélő.

2017.12.30

   Gondolom már feltűnt, hogy a sok - sok képes inspiráló poszt alá a megszokott #hastag után, a www.tiborstiluslapja.hu oldalt biggyesztettem alá. A tudatosság volt fontos számomra, mert lassan de biztosan szeretnék leszakadni a sokak szerint sem hozzám méltó origo.hu reblog oldaláról.

   A döntés egyszerű, és még nem is valamiféle összeesküvést sejtető, csupán az indokolja, hogy a "cicifaktor" és "nulltartalmú" egyképes blogok mellé, szerintem nem igazán illik az, amit én állítok elő. Nem beszélve arról, hogy a komment szekció néha elviszi abba az irányba a blog témáját, ami már azt mondatja velem is, hogy ebből elég és ez,  valóban lehet nyomós indok. Unom már én is a sok "buzizót","amajdéntudomhgymijónekem" típusú, de a területet még érintve sem érző hozzászólókat. Nem lettem ettől még fellengzős, beképzelt, de valóban van abban sok igazság, hogy lehúzza a tartalmat a harc az arctalan és "pofátlan trollhuszárokkal".  

   Másik fontos, és épp ezért is logikus döntés, hogy az origo.hu üzletpolitikájába nem férek bele azzal, hogy némely esetben a tartalom sajnálatos mód, reklám ízű lett, holott bizonyos blogok, és bloggerek esetében ez nem bántja a szerkesztőség furcsa ízlését. Holott mint tudjuk, a bloggerek, influencerek (egyre rosszabb szájízzel kimondva) legtöbbje, a támogatók segítségével tudja bemutatni, hogy mi a trend, vagy épp az aktuális divat. A kettős mércére vonatkozó gondjaimat pedig ti, akik követtek, olvastok engem is, láthatjátok, hogy működik a reblogon, mert valóban vannak "kivételezett írók", akik saját portékájukat szemrebbenés nélkül dobhatják be. Nincs is ezzel gond, csak akkor játszunk tiszta, és fair játékot, és ne az döntse el, mi nem reklám, és mi nem az, ha netán valaki a saját üzletének szettjeinek képeivel publikál tartalmat. A TSL egy üzleti vállalkozás (is), és annak is az a furcsa szokatlan módja, ami még nem megszokott, de csak idehaza. Itt én vagyok a "márka", és én viszem a bőröm a vásárra. Mert csak úgy vállalok fel bármit, ha az beleillik a koncepciómba, és persze megfizeti az árát annak, hogy ezt közszemlére tegyem. Itt a legfontosabb, hogy valóban hiteles legyen az, amit rajtam keresztül akar egy brand bemutatni. InstaErre épül az összes felület, amin a TSL inspirációkat nyújt. Instagram, tumblr, blog, pinterest, na és ne feledjük az újraélesztett, YouTube csatornát sem! 

   Mára, és nem szeretnék álszerénynek (nem szekrénynek) tűnni, köszönve ezt nektek is, számos kedvelőm, olvasóm támaszkodik az általam képviselt inspirációkra. Ez óriási felelősség és persze részemről is egyfajta állandó tanulás is. A szakma, amiben mozgok idestova ötödik éve, elsőre nekem, is mint átlag férfinak, egy szórakozás volt, aztán egyre jobban érdekelt a hátsó tartalom is, azaz, hogyan készül el az, amit megveszünk, és felveszünk. Erre alapozva lett pár márka számomra nagy ívben került, és több, ismert, vagy kevésbé felkapott, viszont általam kedvelt. Ami pedig a végére oda juttatott, hogy ebben az évben már csak azokkal dolgozom együtt amelyekkel,- még ha drágábbak is -, de valóban megbízható azoknak is, akik követve engem inspirálódnak. Köszönet ezért szinte állandó segítő és odaadó fotósomnak : Galló Krisztának

   Számomra fontos, hogy az egyre jobb minőségű anyagok, és ebbe a videós posztok is beletartoznak, legyenek alapok arra, hogy ti gyertek majd, és keressetek meg azzal, hogy segítsek a stílusotoknak megfelelő darabokat beszerezni. Ezért is jött létre, a TSL stílus tanácsadás, amire itt a weboldalamon keresztül lehet jelentkezni. Bátorítalak benneteket, hogy gyertek, mert szerintem nem baj, ha jobban akarjuk magunkat érezni a bőrünkben. 

   Zárva a sorokat, a helyzet az, hogy ez a 2018. év lesz az új és szebb dolgok bevezetésének időszaka, és bizonyos mértékben számomra is egyfajta magasabb szintre lépés, a felsőbb kategória felé. Remélem, nem lettem ezzel most a szemetekben rosszabb, és nem megy el a kedvetek tőlem, de ez szerintem majdnem közös érdek. Járjon mindenki jobban! 

Barátsággal : Tibor