Azok az "instás" fiúk.

2017.01.17

Azok a férfias dolgok 

Most, hogy új felületem próbálhatom arra gondoltam, hogy pár kép segítségével azt is illusztráljam, hogy hol tart a világ és merre megy az instagram férfidivat ága. Számomra a 2017. év a stílus területén és amúgy általában ez a közösségi felület lesz mérvadó. "Baromira" egyszerű, és nem bonyolítja túl azt, ami amúgy sem lenne bonyolult. A divat nem valamiféle misztikum, amit csak a beavatottak ismerhetnek, hanem hús - vér emberek által alkotott dolog. 

Engem nagyon zavart minden esetben az, hogy voltak a fel nem szentelt "pápák" akik azt gondolták, ezt az ügyet csakis, ők kezelhetik megfelelőképp, és aki kívülről kontárkodik bele a beavatottak világa kiveti. Ez valamiféle magyaros szokás, mert a férfidivat terjesztői, az instagram által láttatva, tőlünk boldogabb országokban teljesen más emberek. Emberek, és nem többek. Persze, nekik is vannak hibái, de kinek ne lenne, és mivel a divatban utaznak, égnek a hiúság mágiáján.  

Ellenben nem zárják be ajtajukat, nem vallják azt, hogy csakis ők ismerik és tudják a csíziót, merik magukat mérettetni, és mutatni. Vállalják, hogy egy - egy komment lehet akár sértő is, de nem érdekli őket ez. Viszont nem is szólnak be, nem kritizálnak, ha netán úgy vélik valamiben vétettél a "szabályok" ellen. A közösség épít mert tudja, hogy a divat üzlet, és nem a szabályrendszerek bonyolult és elvont területe. 

A nadrágot, az inget, a nyakkendőt, cipőt, zoknit, órát, karkötőt el kell adni. A cél pedig ennyi, de persze a sikeres oldaltulajdonosok azért ennél is többet adnak. Ellenben, nem zárják el magukat, hogy ezt a tudást csakis ők tudják. Javasom, hogy most együtt nézzük, meg mit rejt ez a világ, és ne borzadjunk el, ha nadrágon nincs öv, vagy a nyakkendő furán van kötve, a kabát nem olyan színű, mint szerettük volna, és az óra mellett ott a gyöngy karkötő. Ezek a srácok, jó értelemben "mások". 

Gyerünk, nyissuk ki az ablakot, és engedjük be a friss levegőt! 

A képek és smmi más ... 

Barátsággal : Tibor