2019 gyerünk, gyerünk!

2019.01.02
Mielőtt végleg elmegyek kapsz egy képet rólam ...
Mielőtt végleg elmegyek kapsz egy képet rólam ...

  Kezdjük a klasszikussal, ahogy azt a nagy "fukszos fárajó" is megmondta; "te egy igazi csövesbánat vagy". Meg különben is mit mászkálok én a flancos ruháimban itt fel és alá! Pedig nem fogja senki sem megúszni, hogy ebben a talán még csodálatosabb új évben ismét a glancos, falancos férfiruhákról és azok viseléséről essen szó, vagy épp képes beszámoló jelenjen meg a blogon innen és az intsán túl, ahol az a képzeletbeli influencer túr. 

  Itt ragadom meg az alkalmat és köszönöm meg az elmúlt éves támogatást, amit azok a cégek nyújtottak, akik látnak még fantáziát egy korosodó, ám ezzel együtt is exhibicionista jó néven vett veterán "véleményhuszárban". Remek, bátrabb szóval élve ( fa@sza) mennyi idegen szót tudok összehordani egy mondaton belül. Holott én törekszem a blgomon, és a posztokon belül is hanyagolni a fellengzős beszédet, mert úgy érzem egyre jobban érvényt kap a mottó, egyszerűen, stílusosan.

Nem hivalgó, cifra páva  Nem modern az én szivem. Egyszerűség lakik benne Mosolyogva szeliden.
Nem hivalgó, cifra páva Nem modern az én szivem. Egyszerűség lakik benne Mosolyogva szeliden.

  A divat és stílus megközelítése, sokkal jobb és talán kellemesebb élmény is, ha ez nem kenjük be fölösleges manírral, és álságos előkelőséggel, mert arra már a kutya sem kíváncsi. Ezzel viszont nem azt jelzem, hogy a stílus legyen alpári, és a modor pedig durva, hanem tegyük helyére inkább azt, aminek ott a helye. Az öltözködés és a napi elegancia annyira természetes része kellene, hogy legyen az életünknek, mint akár az, hogy eszük, iszunk, szeretkezünk és élünk. A lényeg nem változik ebben az esztendőben sem, marad az, csak talán annyiban lesz más, hogy én kicsit szélesebbre nyitom a képzeletbeli szabóságom ollóját, és még több hazai, illetve külföldi divatcég márkáinak, trendjeinek bemutatását hozom előtérbe. Lesz majd összehasonlító teszt, egy - egy ruhadarab esetén, ami más -más márka esetén megtalálható, árka és minőség tekintetében egyaránt. Legyen a cél az, hogy az idén nézzünk a dolgok, a gardrób töltés legmélyére is. Nem fogok megfeledkezni azért a "luxus piacról" sem, aminek mára egyre több kedvelője van, de ezt is amolyan "Tiborosan" realisztikus mód. Mert távol álljon tőlem az, ami nem lehet a "reális férfiak" divatja, akik bérből és fizetésből élnek. Mondjuk ki bátran a flanc nem az én világom, de szerintem ezzel még vagyunk páran így. Elegendő lenne, ha csak azt elérném, hogy azt a pár alapszabályt betartva, de nem méregdrága ruhákba testet öltve jelenne meg, az úri közönség a nagyvárosi flaszteren. 

Nem fogok megváltozni!
Nem fogok megváltozni!

  Talán még annyit ide a majdnem végére, hogy ettől az évtől azt várnám, bár lehet balga és méla álom, hogy több és több cég jelezné; "Tibor mi szeretnénk téged!", mert van benned annyi potenciál, hogy a termékeink bemutatására te legyél a megfelelő személy. Na jó, ez nem Amerika, de még Varsó sem, ahol ezt valóságban és pénzben mérik. Nem kezdek bele, hogy a celebek élete mennyire viszi el idehaza ezt a lehetőséget is mások elől, mert erről már írtam sokat és unalmas. A lényeg, hogy azt az értéket, amit talán ez az ötödik így már nagycsoportos, de még boldog "ovis" blog és közösségi oldal képvisel, én többre tartom annál, hogy egy tollvonással elírják. Mint írtam az elején, ez egy álom kivetülése volt, így annak valóságtartalma is annyi. 

"Egyszerűen, stílusosan!"
"Egyszerűen, stílusosan!"

  Utolsó mondatban, és most már valóban a végső, hogy ne maradjon el ez sem, a lehetőségeimhez mérten és a távolabbi jövőt tisztábban látva, nem adtam fel a terveim megvalósítást, mely még okozhat meglepetéseket azoknak is, akik nem igazán kedvelik, vagy követik stílust és divatot teremtő és kritizáló munkásságom. Ezzel viszont azoknak fogok örömet okozni, akik velük ellentétben igen is kedvelik azt a sok "idétlen marhaságot" amit itt és minden platformon művelek. Örök hálám üldözi őket! (képek; FotóGalló)

BUÉK, illetve barátsággal:

Tibor